​SPECIaLFORRETNING PÅ ØSTBORNHOLM MED EGNE UDVALGTE MÆRKEVAREr
​- ​VI ER INGEN KÆDEBUTIK

grå-lille-streg

Hos Nexø Herremagasin står faglighed og god service, i højsædet. Søren Gram, ejer af butikken, har været i butikken i over 40 år og er her stadig. Du kan derfor altid forvente professionel vejledning, der matcher dine behov. Vores nøgleværdier er et stort udvalg af tøj, kreative sammensætninger og forståelse af dine behov.

Specielforretningen på Østbornholm med alt i jeans og menswear, til mænd i alle aldre og størrelser. Vi køber selv vores varer og vælger selv vores leverandøre - ingen tvungen kædekøb.

​Vi har kunden i fokus

Hos Nexø Herremagasin er vi bevidste om, at din tøjstil er en del af dig, hvorfor du er velkommen til at stille alle tænkelige spørgsmål. Vi har kort sagt en vision om at være en tøjforretning med dig i fokus, hvor du har mulighed for at gå herfra med tøj, der matcher din form - altid til gode priser. Hos os finder du jeans og casual menswear, som er specielt udvalg og købt på diverse messer.

Kontakt os gerne for spørgsmål

For yderligere info, klik dig ind på fanen ’vi tilbyder’.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen ’kontakt os’. Vi ser frem til at høre fra dig.

 ​tel  mape social

​+45 56 49 21 30   |   nexoherremagasin@gmail.com    |   Købmagergade 1 A, 3730 Nexø   |   Følg os på Facebook​  facebook_2